Coaching során segítek megtalálni a harmóniát, hogy Te is olyan kiteljesedett, magabiztos nővé válj, amit megérdemelsz

Egy támogató, biztonságos légkörben segítek letenni a hátizsákodban lévő súlyokat és segítek felfedezni a benned rejlő lehetőségeket, amin keresztül megélheted a harmónikus, magabiztos kiteljesedett nőt, akire legbelül Te is vágysz, hogy az lehess.

Szeretnéd önmagadból a legjobbat kihozni, de a korlátozó hiedelmeid gátolnak ebben?

Te is küzdesz valamilyen hormonális egyensúlytalansággal, esetleg endometriózisod van?

Egyre több Nőt érintenek ezek a problémák

Köztük én is átéltem és pontosan tudom mennyire megterhelőek testileg és lelkileg egyaránt.
Nagyon mélyre kerültem és éreztem, hogy ez így nem mehet tovább.

Vivi | Womanity and more | Coaching Nőknek

Hogyan zajlik a coaching folyamat?

Vedd fel velem a kapcsolatot, majd online egy 15 perces ingyenes előzetes konzultáció keretein belül röviden megismerkedünk egymással, és lehetőséged nyílik megosztani velem az elakadásodat, amivel dolgozni szeretnél, majd megbeszélünk néhány technikai információt a folyamattal kapcsolatban. Itt lehetőséged van eldönteni, hogy belevágsz-e velem a coaching folyamatba, de ha már biztosra tudod és eltökélt vagy, akkor ez a lépés elhagyható.

Az első ülés során mélyebben átbeszéljük, hogy milyen elakadásokkal küzdesz, amik a jelenedre hatással vannak és megbeszéljük, hogy miben szeretnéd kérni a segítségem. Feltérképezzük az utat, hogy honnan hová szeretnél eljutni az adott élethelyzetedben.

Reális célokat tűzünk ki az elakadásaidat és a fejlesztendő területeidet figyelembe véve, hogy az önismereted folyamatos fejlődése mentén elérjük a vágyott állapotot. Ez a része a folyamatnak teljesen egyéni és változó, hogy hány alkalmat kíván meg. A folyamat végén összegezzük, hogy honnan hová jutottál.

A coaching folyamat lezárása után lehetőséged nyílik a későbbiekben utánkövető ülésre is, ha úgy érzed, hogy további támogatásra lenne szükséged.

1 alkalom – 60 perc – 10.000 Ft
5 alkalmas csomag – 5 x 60 perc – 45.000 Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, érdemes. Támogató és ítélkezésmentes légkörben zajlanak a coaching ülések, ahol teljes diszkrécióval vagyok az ott elhangzottakkal.

Egy alkalomra is van lehetőség, amennyiben egy akut problémára, vagy elakadásra szeretnél ránézni és támogatást kapni a megoldásban.

A lemondási feltételek figyelembevételével természetesen van lehetőséged megszakítani a folyamatot. Azonban a 24 órán belüli időpont lemondás megtartott konzultációnak minősül, amit szükséges megtérítened.

Természetesen. Az alkalmak adni fogják a következő ülés szükségességét, amit közösen átbeszélünk, de a döntés rajtad áll.

Lezárt, vagy megszakított folyamat esetén is van lehetőség a folytatásra egy alkalmas ülésen, vagy coaching folyamatban is.