Ciklusszinkron program során megtanítalak hogyan vedd kezedbe az irányítást a tested felett és kerülj harmóniába a ciklusod minden fázisában

Egy olyan kulcsot adok a kezedbe, amivel kinyithatod a kaput önmagad ismerete és elfogadása felé, megismerheted a ciklusod működését, hogy tudd, melyik fázisban mire van szüksége a szervezetednek, annak érdekében, hogy harmóniába kerülj vele.

Tudtad, hogy mi Nők tényleg különlegesek vagyunk?

Ciklikus hormonális rendszerben működünk, így teljesen különbözünk a férfiaktól, hiszen ők lineáris rendszerben működnek. Ez az oka annak is, hogy nem járunk hosszútávon sikerrel az általános sablon diétákkal, hiszen nem a női hormonális mintázat változásának igényeihez igazodnak.

A ciklusunk különböző fázisaiban más mentális állapotban vagyunk. Változik a teljesítményünk, a tápanyagszükségletünk, a mozgásigényünk, a libidónk is és még sorolhatnám.

A ciklusod négy fázisán keresztül tanítalak meg egy olyan biztos módszer ismeretére, amivel megismerheted a tested működését. Ezzel a kulccsal a kezedben megnyithatod a kaput önmagad ismerete és elfogadása felé, hiszen, ha megtanulod, hogy az adott ciklusban mire van szükséged harmóniában tudsz vele élni. A harmónia pedig az alappillére egy egészségesen működő hormonrendszernek is.

Fehérvári-Szabó Vivien | Womanity and more

A ciklusszinkron program Neked való, ha...

Hogyan épül fel a Ciklusszinkron program?

Négy héten keresztül heti lebontásban találod meg a leckéket PDF fájlok és videók formájában.

A menstruációs ciklus alapjai, működése és szakaszai. A termékenységi jelek vizsgálata: alaptesthőmérséklet és méhnyaknyák. Cikluskövetés, ciklusnapló vezetés.

A menstruációs ciklus és a sportteljesítmény kapcsolata. A ciklus fázisai szerinti edzés típusok, izomépítés kapcsolata, regeneráció. Edzés felépítése rövidebb és hosszabb ciklus esetén.

A menstruációs ciklus fázisai szerinti étkezés. Fázisok szerinti mikro- és makrotápanyag bevitel és étrendkiegészítő támogatás.

A menstruációs ciklus hatása a női idegrendszerre és a mentális állapotra. A ciklus fázisai és az alvás kapcsolata. Alvási rutin kialakítása ciklusszinkronban. Munkahelyi teljesítmény változása a menstruációs ciklus alatt. A libidó változása a ciklus fázisai alatt.

Bónuszok

A program bevezető ára: 45.000 Ft

Fehérvári-Szabó Vivien | Womanity and more

Gyakran Ismételt Kérdések

A ciklusszinkron életmód azt jelenti, hogy tekintettel vagyunk a havonta ismétlődő menstruációs ciklusunkra, tehát a menstruációs ciklus hormonjainak hatásával összhangban adjuk meg a testünknek a szükséges tápanyagokat, sportolunk, végezzük a dolgainkat, egyszóval, így élünk.

Hormonális fogamzásgátló szerek használata idején a ciklusszinkronizálás nem működik úgy, ahogyan a természetes ciklus mellett, hiszen ilyenkor nem a szervezet saját hormonális működése zajlik.

Amennyiben gondolkozol a mesterséges hormonkészítmények elhagyásán, a táplálkozás és a mozgás ciklushoz való szinkronizálásának elkezdése nagyban megkönnyítheti az “elvonásos” időszakot, annak érdekében, hogy a fogamzásgátló szerek használata előtt fennálló, vagy az elhagyásnak köszönhető tüneteket megelőzze, mint amilyen pl.: az akné, az álmatlanság, a hangulat ingadozások és a rendszertelen menstruációs ciklus.

A ciklusszinkron életmód beépítése az életedbe segít az átmeneti időszakban, amíg a “rendszer” visszaáll a természet adta állapotába.

A ciklustudatosság által a termékenységi jeleid megfigyelése képessé tesz arra, hogy termékeny és terméketlen napokat különíts el a ciklusodban.

A termékeny időszakban természetesen fontos, hogy használj kiegészítő védekezési módszereket, és fontos, hogy megszerezd a kellő tapasztalatot tested jeleinek figyeléséhez.

A Ciklusszinkron program nem termékenységtudat módszer, így egészségmegfigyelésre, egészségmonitorozásra és a ciklusod fázisainak a pontos meghatározására való.

A program azon nők számára készült, akiknek visszatérő ciklusuk van, de ha a ciklusod rendszertelen, vagy hiányzik, akkor is hasznát veheted ennek a programnak, hiszen támogatja a megoldási terved.

Igen, sőt nagyon is a segítségedre lesz a program, hiszen megtanít a rendszertelenségben felfedezni egy rendszert és többé nem fog váratlanul érni a menstruációs vérzésed beköszönte.

Amennyiben a ciklusnaplózás elsajátítása és a ciklusod megismerése közben hormonális egyensúlytalanság gyanúja merült fel, egy további egyéni konzultáció keretein belül lehetőséged van jobban elmélyedni személyre szabottan a megoldásban.

Egyéni konzultáció ára:
15.000 Ft – 60 perc
20.000 Ft – 90 perc